Zzzelf maakt het verschil

Maatwerk ……. wij komen bij u thuis voor een kennismaking en een intake. U bepaalt wat nodig is om het leven wat aangenamer te maken en om u van bepaalde taken te ontlasten en wij regelen iemand die betrouwbaar is en u hiermee kan helpen. 

Zoekt u iemand om mee naar het theater te gaan, of om uw zware boodschappen te doen, of om u te helpen bij de administratie, of heeft u behoefte aan een gezellig praatje, een wandeling of samen andere activiteiten doen, en heeft u niemand met wie u dit kunt doen, dan belt u ons en wij regelen iemand die met u meegaat en bij u past.

Persoonlijk ….. de ondersteuners die wij inzetten zijn betrokken en hebben tijd om ook een praatje te maken of een kopje koffie te drinken. Zzzelf neemt regelmatig contact met u op om te bespreken of de ondersteuning nog naar wens is. De lijnen zijn kort en bij problemen gaan wij altijd op zoek naar een goede oplossing.

Betrouwbaar ….. wij hebben een breed scala aan ondersteuners, begeleiders en zorgverleners die zich bij ons heeft aangesloten. Vooraf hebben wij een screeningsgesprek gehad. Zij hebben allemaal een bewijs omtrent gedrag (VOG) en voldoen aan onze eisen. Zij zijn enthousiast en plezierig in de omgang en bieden een luisterend oor. Mocht u persoonlijke verzorging nodig hebben, dan zetten wij gekwalificeerde zorgverleners in.

Activerende begeleiding ….. wij vinden het belangrijk dat u nog zoveel mogelijk zelf kunt doen. Dit houdt u fit en actief en is goed voor zowel de geest als het lichaam. Het geeft ook veel meer plezier in het leven. Daarom zullen de ondersteuners zoveel als mogelijk is samen met u aan de slag gaan en u overal bij betrekken. 

Wij maken op deze manier het verschil en laten het terugkomen in ons aanbod.

 

 

Zonder Zorgen Zelfstandig